Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Ενημέρωση από φοιτητές Νομικής ΑΠΘ!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ενημέρωση από φοιτητές Νομικής του ΑΠΘ-διαδώστε:
Βιώνουμε ξανά την χούντα! 
Εισβολή των ΜΑΤ στο ΑΠΘ. Μολότοφ από ομάδα διαδηλωτών και κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ. Έσπασε το άσυλο.

Τουλάχιστον 5 διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στους χώρους του ΑΠΘ όπως και 2 περιπολικά. 5 επιβεβαιωμένες προσαγωγές. Κυνηγητό στους χώρ

ους του ΑΠΘ.

Σε όλο το ΑΠΘ διασκορπίστηκαν φοιτητές και εργολαβικοί που βρίσκονταν στο κτίριο διοίκησης μετά την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ στους χώρους του ΑΠΘ. Διμοιρίες των ΜΑΤ πανηγυρίζουν βγαίνοντας από το ΑΠΘ για τις συλλήψεις που έχει πραγματοποιήσει η κάθε διμοιρία. Παραμένουν διμοιρίες στους χώρους του ΑΠΘ.

Μας έχουν κλεισει απο παντού, δεν μας αφηνουν να βγουμε. Εχουν εγκλωβιστει οι φοιτητές έξω απο την Πρυτανεία σε μια κατάσταση χάους , μαζί με τους εργολαβικούς υπαλλήλους. Η αστυνομία μας έχει κλείσει απο παντού. Η συγκρότηση των αλυσίδων εσπασε απο τα δακρυγόνα, τις αλυσίδες και τους τακτικισμούς των ΜΑΤ. Ο κόσμος είναι άπειρος και σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
Παρακαλούνται φορείς βοηθήσουν στην κατασταση, είμαστε εγκλωβισμένοι στην προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε το άσυλο απο ξένους παράγοντες. Παρακαλούμε για την διαμεσολάβηση σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου