Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Βια & νοθεια απο ΠΑΣΠ και ΔΑΠ στις φοιτητικες εκλογες

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011
-Ρεσιτάλ εκλογών βίας και νοθείας με μπράβους έδωσε η ΔΑΠ στο Οικονομικό Αθήνας. Λίγο πριν την καταμέτρηση η ΔΑΠ ...εξαφανίστηκε μαζί με τα πρακτικά και μία κάλπη, για να γυρίσει σκίζοντας και ακυρώνοντας διά του τραμπουκισμού ψηφοδέλτια, παιχνίδι στο οποίο συνέβαλε ακολούθως η ΠΑΣΠ. Οι υπόλοιπες παρατάξεις αποχώρησαν από την καταμέτρηση, την οποία συνέχισε μόνη η ΔΑΠ, χαρίζοντάς της ποσοστό 58%(!) ξεπερνώντας και τις πιο...αισιόδοξες προβλέψεις. Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ΔΑΠίτες άνοιγαν τους φακέλους πριν ριχτούν στις κάλπες «συνιστώντας» στους σπουδαστές να αλλάξουν γνώμη αν δεν είχαν ψηφίσει ΔΑΠ. Πρωταγωνιστής η ΔΑΠ και στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης, πιστή στις «δημοκρατικές» της πρακτικές, δεν μπήκε καν στον κόπο να καταμετρήσει τα λευκά ψηφοδέλτια αφού με βάση τον εκλογικό κανονισμό που επέβαλε, τα λευκά καταμετρούνταν στα άκυρα.


-Στην ΑΣΟΕΕ, η καταστροφή ενός αριθμού ψηφοδελτίων –από «αναρχικούς»– ικανών να ακυρώσουν τη συγκεκριμένη κάλπη, έδωσε ευκαιρία σε ΠΑΣΠ - ΔΑΠ να νοθεύσουν, καταμετρώντας μόνοι τα ψηφοδέλτια, βγάζοντάς τα στο σύνολο μόνο κατά 4(!) λιγότερα, ενώ εξαρχής ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και ΑΡΕΝ αποχώρησαν. Στο Πριν και την ιστοσελίδα της νΚΑ δεν αναρτήθηκαν αποτελέσματα, αφού η ΕΑΑΚ δεν τα αναγνωρίζει ζητώντας επανάληψη των εκλογών στο τμήμα αυτό, κόντρα στις μεθοδεύσεις ΔΑΠ - ΠΑΣΠ.


-Μπράβοι παρέλασαν και στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αυτή τη φορά της ΠΑΣΠ, με στόχο να λύσουν «ενδοπαραταξιακές» διαφορές, τρομοκρατώντας στο πέρασμά τους. Παρόμοιο σκηνικό και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου ΔΑΠίτες με μπράβους και χούλιγκαν έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους για να λύσουν...σοβαρές «πολιτικές» διαφωνίες, καθυστερώντας για ώρες την έναρξη των εκλογών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου