Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Μπλοκαρίστηκε η ηλ, ψηφοφορία στο Παν. Αιγαίου-ΑΠΕΙΛΕΙ με εισαγγελέα Ο Πρύτανης

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


Ματαιώνεται για τέταρτη φορά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου  η προγραμματισμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη συμβουλίου διοίκησης σύμφωνα με όσα ορίζει  ο Νόμος Διαμαντοπούλου.  Οι φοιτητές κατέβασαν τους διακόπτες του server κι έτσι δεν υπάρχει ηλεκτρονική πρόσβαση για κανέναν ψηφοφόρο ενώ την ίδια στιγμή  κάνουν κατάληψη και στο κτίριο Διοίκησης (έδρα Μυτιλήνη) από χτες το μεσημέρι, αιφνιδιάζοντας την Πρυτανική Αρχή που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. 
Στο μεταξύ λόγω της πτώσης του server έχει τερματιστεί και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με email όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που διαθέτουν πρόσβαση και ηλεκτρονική διεύθυνση στο δίκτυο του Πανεπιστημίου Αγαίου!
 14.00  Εμπόλεμη η κατάσταση από το πρωί στην Μυτιλήνη, καθώς φοιτητές προχώρησαν σε κατάληψη της διοίκησης, ενώ από το πρωί και μέχρι πριν από λίγο είχε πέσει ο κεντρικός server  του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, αλλά και οι περιφερειακοί server σε Χίο και Σάμο. αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των 8 εσωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου Διοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου