Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Nεότερη ενημέρωση από τις πανεπιστημιακές μονάδες Χίου και Μυτιλήνης

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012


ρεπορτάζ: Γ.Χ.
Nεότερη  ενημέρωση από τις πανεπιστημιακές μονάδες Χίου και Μυτιλήνης.
Στην Χίο υπό κατάληψη τελεί μόνο το τμήμα Διοίκησης μέχρι και την Κυριακή, τα άλλα τμήματα είχαν συμβολική κατάληψη μόνο για σήμερα. Από κει και πέρα οι φοιτητές βρίσκονται σε εγρήγορση περιμένοντας τι θα γίνει στην Μυτιλήνη  με τις αποφάσεις του πρυτανικού συμβουλίου. Ενώ εάν κριθεί αναγκαίο θα συνεδριάσουν την Δευτέρα για να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις..

Στην Μυτιλήνη η κατάσταση παραμένει Έκρυθμη από το πρωί μετά την ανακοίνωση του πρύτανη με την όποια μιλάει για δολιοφθορά που ‘’ανοίγει΄΄ το δρόμο σε επέμβαση του Εισαγγελέα

 Σε επικοινωνία με φοιτητές  μας τόνισαν τα εξής: Καταρχάς  διαψεύδουν το πρόεδρο της ΠΟΣΔΕΠ  ο όποιος είπε ότι  το πρωί της Παρασκευής φοιτητές από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου πήγαν στο κτίριο του κεντρικού υπολογιστή, παραβίασαν όλες τις πόρτες που οδηγούν στον server και την τελευταία στιγμή τους σταμάτησε ο αρμόδιος υπάλληλος, ο οποίος στη συνέχεια υποχρεώθηκε να κατεβάσει τον διακόπτη του ρεύματος που τροφοδοτεί τον κεντρικό υπολογιστή του ιδρύματος. Τα παραπάνω είναι ψέματα, καθώς η διοίκηση τελούσε υπό κατάληψη από το εχθές το απόγευμα, επίσης η μόνη πόρτα που έσπασε ήταν του γραφείου που βρίσκεται ο server,επίσης κανένας υπάλληλος δεν κατέβασε τους διακόπτες, ο server έπεσε από φοιτητές.
Επίσης μετά από προτροπή των φοιτητών τεχνικοί είδαν το server και με ανακοίνωση τους γνωστοποιούν ότι ο server δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης οι φοιτητές διαψεύδουν την είδηση περί τραμπουκισμού εργαζομένων από φοιτητές.
Με δηλώσεις του ο πρύτανης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στο τηλεοπτικό σταθμό mega δήλωσε θα αποδοθούν ευθύνες μέσω ΕΔΕ που θα διεξαχθεί στο πανεπιστήμιο.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αντιπρύτανης κ.Σουλακέλλης είπε σε φοιτητές ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από καθηγητές οι οποίοι δήλωσαν πρόθυμοι να καταθέσουν μήνυση   κατά των φοιτητών…
Αυτά προς το παρών… παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου