Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Το Wikileaks καίει Διαμαντοπούλου και ηγεσία ΠΟΣΔΕΠ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τις διαβεβαιώσεις της προς τον αμερικανό πρέσβη ότι η ηγεσία των πανεπιστημιακών θα συναινέσει στη στρατηγική της είχε δώσει η υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με το Wikileaks.
 
 
 
Μετά από συνάντηση του Αμερικανού Πρέσβη Ντ. Σπέκχαρντ με την Υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου στις 17/12/2009 ο πρώτος ενημερώνει την κυβέρνησή του για την συνάντηση λέγοντας :


 
"Η Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι το συνδικάτο των πανεπιστημιακών, η ΠΟΣΔΕΠ, το οποίο έχει αρχίσει να αμβλύνει τη ρητορική του επιδεικνύοντας μια πιο μετριοπαθή και μεταρρυθμιστική προσέγγιση, εργάζεται από κοινού με το Υπουργείο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση."

 
Συνεχίζει δε με μια ευφυέστατη πιρουέτα πολιτικού μακιαβελισμού εκ μέρους της κ Υπουργού που σίγουρα θα άφησε άναυδη την Εξοχότητα του κ Πρέσβη. Κατά το σατανικό σχέδιο της λοιπόν: "Το συνδικάτο θα δώσει το έναυσμα για τις μεταρρυθμίσεις και το Υπουργείο θα τις υποστηρίξει".

 
 Το γιατί τελικά έγινε το ανάποδο και η πιρουέτα έμεινε στη σφαίρα της φαντασίας είναι θέμα της .. φαντασίας του καθενός.

πηγή the pressproject

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου