Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

:Επιστολή αγανακτισμένου Μυτιληνιού φοιτητή του ΤΕΙ Πάτρας για το σχέδιο Αθηνά.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ημερομηνία: 2/2/2013
Συγγραφέας: Φοιτητική Ενημέρωση


Φοιτητής στο 2ο έτος από το ΤΕΙ Πάτρας του τμήματος Λογιστικής  ο οποίος κατάγεται από την Μυτιλήνη έστειλε την παρακάτω επιστολή στοwww.LesvosPost.com.Σας την παρουσιάζουμε αυτούσια όπως μας την έστειλε:
«Την Πέμπτη ο κ Υπουργός παιδείας ανακοινώσε το σχέδιο «Αθηνά» για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Με έκπληξη χιλιάδες φοιτητές του ΤΕΙ Πάτρας είδαμε στο σχέδιο ότι το τμήμα λογιστικής που απαριθμεί χιλιάδες φοιτητές από όλη την Ελλάδα να συγχωνεύεται με αυτό του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Μετά και την οικονομική αφαίμαξη που δεχτήκαμε όλοι οι φοιτητές της επαρχίας για να μεταβούμε στην Πάτρα και να πάρουμε το πολυπόθητο πτυχίο, τώρα μας αναγκάζουν να ξαναρχίσουμε από την αρχή την ζωή μας, νοικιάζοντας νέο, σπίτι, δίνοντας τεράστια ποσά για την εγκατάσταση μας στο μακρινό Μεσολόγγι. Ρωτώ τον κ Υπουργό αν το σκέφτηκε καλά αυτό που επιχειρεί να κάνει, από την μια να θέλει ανάπτυξη η κυβέρνηση και από την άλλη να εξοντώνονται οικονομικά φοιτητές από την επαρχία. Εγώ και ακόμα περίπου 4 άτομα από την Μυτιλήνη, για να μεταβούμε από το νησί στην Πάτρα ξοδέψαμε πάνω από 4.000€ για τα μεταφορικά μας έξοδα αλλά και την εγκατάσταση μας.....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου