Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Συνεχίζουν τον αγώνα οι Καθηγητές του Παν. Αιγαίου-Ζητούν αναστολή λειτουργίας του ΑΕΙ!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΠ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου επιμένει στη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων, με το πλαίσιο και τα αιτήματα που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 14/09/2012.

Σ' αυτήν τη βάση οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις της επόμενης εβδομάδας (24/09 – 28/09) είναι οι ακόλουθες:
- Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην πανεργατική απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 και στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις
- Συμμετέχουμε στη Συνέντευξη Τύπου της Πανελλαδικής Συνάντησης των Συλλόγων ΔΕΠ την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012
- Σε περίπτωση κατάθεσης των νέων μέτρων οικονομικών περικοπών μέσα στην επόμενη εβδομάδα (24/09 – 28/09) εξουσιοδοτούμε το Κεντρικό Συμβούλιο να αποφασίσει και επιπλέον απεργιακές κινητοποιήσεις για τη συγκεκριμένη εβδομάδα.

Ο Σύλλογος ζητάει έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου για να αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος, από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους (1/10), εάν δεν χορηγηθούν οι αναγκαίες πιστώσεις με βάση το Π.Δ. 407/80 και εάν δεν γίνουν οι διορισμοί των εκλεγμένων μελών ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ.

Καλούμε τα ακαδημαϊκά όργανα να μην προγραμματίσουν εξετάσεις ή συνεδριάσεις οργάνων την ημέρα της Γενικής Απεργίας (26/09) καθώς και όλες τις ημέρες που θα ανακοινωθούν απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε σχέση με τη συνέχιση των απεργιακών και αγωνιστικών κινητοποιήσεων, η γνώμη της Συνέλευσης είναι ότι με αυτά τα δεδομένα άλλος δρόμος δεν υπάρχει από τον απεργιακό αγώνα διαρκείας από την αρχή του εξαμήνου 1/10/2012.

Η Γενική Συνέλευση συνεχίζεται την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το πρωί στις αίθουσες τηλεδιάσκεψης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου