Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ: δημόσια και δωρεάν και φέτος

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012


Η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία της απο τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Απο την ανακοίνωση υποδοχής φοιτητών που εξέδωσε το πανεπιστήμιο φαίνεται πως παρά τα οικονομικά προβλήματα η Λέσχη θα διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της και θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν φαγητό στους φοιτητές.  Παρότι τα τελευταία χρόνια οι φοιτητές σε άλλα πανεπιστήμια αναγκάζονται να πληρώνουν το φαγητό στη φοιτητικές λέσχες των πανεπιστημίων τους, το φαγητό στη λέσχη του ΑΠΘ συνεχίζει να είναι απολύτως δωρεάν.
Στην ανακοίνωση τονίζεται οτι λόγω οικονομικής κρίσης, η φοιτητική λέσχη θα εξυπηρετήσει φέτος ακόμα περισσότερους φοιτητές απο πέρσι. Τη προηγούμενη φορά υπολογίζεται οτι έτρωγαν στη λέσχη περίπου 4000 φοιτητές. Επιπλέον θα λειτουργήσουν και φέτος όλες οι εγκαταστάσεις τη Λέσχης κι εκτός campus ενώ η Λέσχη θα είναι ανοικτή προσφέροντας φαγητό και τα Σαββατοκύριακα (κάτι που δεν γίνεται σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο): “Η Π.Φ.Λ. σιτίζει πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών και θα συνεχίζει να σιτίζει τους φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις εγκαταστάσεις της και στα Τμήματα που εδρεύουν στη Θέρμη, στη Σταυρούπολη και στη Βέροια, καθώς και κατά τις θερινές πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών στα δάση του Ταξιάρχη και του Περτουλίου. Σημειώνεται ότι η Φοιτητική Λέσχη για δεύτερη χρονιά θα είναι ανοιχτή και τα Σαββατοκύριακα.”
Καμία έκπτωση δεν παρατηρείται λοιπόν στις παροχές της λέσχης του ΑΠΘ για φέτος. Η οικονομική κρίση δεν χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για περιορισμό των δαπανών αλλά  ως αιτία για την συνέχιση της δωρεάν σίτισης και την εξυπηρέτηση ακόμα περισσότερων φοιτητών.
Ήδη έχει ανακοινωθεί και το εβδομαδιαίο μενού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου