Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Παραιτήθηκε ο πρύτανης Ιωαννίνων..

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ημερομηνία: 30/11/2012
Συγγραφέας: alterthess.gr

123.jpg
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χθες το μεσημέρι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν είχαν γίνει γνωστοί μέχρι αργά χθες το βράδυ, ωστόσο φαίνεται ότι η κίνηση του πρύτανη οφείλεται στη γενικώς έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων ενάντια στη διαθεσιμότητα. Η μέρα σήμερα αναμένεται πολύ κρίσιμη, μετά τις χθεσινές εξελίξεις, με το δεδομένο ότι υπάρχει και η σύνοδος των πρυτάνεων στην Πάτρα. Λογικά, ο κ. Αλμπάνης θα παραστεί στις εργασίες, εκτός αν στο μεταξύ γίνει τελεσίδικη η παραίτησή του και την αποδεχθεί ο υπουργός. Στη σύνοδο θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας και οι σύλλογοι του πανεπιστήμιου (φοιτητικοί, διδασκόντων και εργαζόμενων)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου