Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Aναστέλλει την έναρξη των μαθημάτων το ΤΕΙ Αθήνας!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα την εβδομαδιαία αναστολή της έναρξης των μαθημάτων που ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου εξαιτίας έλλειψης έκτακτου προσωπικού που θα επιτρέψει στο ίδρυμα να λειτουργήσει στοιχειωδώς.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου, δεν θα φέρει πλέον το ΤΕΙ Αθήνας» επίσης τονίζει ότι  «δεν έχουν σταλεί ακόμη οι επιχορηγήσεις των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, των εγκεκριμένων, ήδη 'ψαλιδισμένων' προϋπολογισμών, με αποτέλεσμα το ίδρυμα να μην μπορεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του». 



Το συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας σημειώνει ακόμη ότι «αν αυτά τα θέματα δεν αντιμετωπισθούν άμεσα το ίδρυμά μας θα αναγκαστεί να μην επικυρώσει τις εγγραφές όλων των σπουδαστών που εγγράφηκαν στο ΤΕΙ Αθήνας από μετεγγραφές και άλλες ειδικές κατηγορίες, διότι εισήχθηκαν στο ίδρυμα χωρίς την έγκρισή του και φυσικά δεν μπορεί να τους προσφέρει τις εκπαιδευτικές παροχές του.». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου