Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Οι μεταγγραφές θα οδηγήσουν σε μαρασμό τα περιφερειακά τμήματα.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ημερομηνία: 15/1/2012
Συγγραφέας: Φοιτητική Ενημέρωση

Στο οριστικό λουκέτο θα οδηγήσει η πολιτική του υπουργείου Παιδείας το οποίο επαναφέρει τις μεταγραφές στα ΑΕΙ τονίζουν κύκλοι περιφερειακών Πανεπιστήμιων.
Τα αστικά κέντρα θα γεμίσουν και η περιφέρεια θα μαραζώσει κάτι που θα οδηγήσει πρακτικά σε λουκέτο τα περιφερειακά Πανεπιστήμια.
 Κάποιος ο όποιος έγραψε 10 και μπήκε σε ένα περιφερειακό ΑΕΙ θα μεταγραφεί σε σχολή ίδιου τύπου όπου ο τελευταίος φοιτητής έγγραψε 18. Θα δούμε το φαινόμενο που θα γράφουν όλοι χαμηλά θα περνούν σε ένα περιφερειακό τμήμα και μετά θα περνούν μεταγραφή στα αστικά πανεπιστήμια. 
Αν όντως είχαν οικονομικά προβλήματα ας μην δήλωναν την περιφέρεια ας σταματήσει η λογική ας περάσω κάπου και μετά με διάφορα παραθυράκια θα πάω στα αστικά κέντρα. 


Σαν Φοιτητική Ενημέρωση δεν είμαστε κατά των μεταγραφών  ΑΛΛΑ πρέπει να υπάρξει σωστό σύστημα το οποίο θα ελέγχει διεξοδικά το κάθε αίτημα και σε καμία περίπτωση να μην οδηγήσει σε πλήρη μαρασμό και λουκέτο τα περιφερειακά πανεπιστήμια.! 

1 σχόλια:

  1. eyecatcher είπε...:

    ουσιαστικά γράφετε μόνο την δική σας άποψη.αλλά η δημοσίευση σας,στερείται ενημέρωσης...π.χ πότε ψηφίζεται??κάτι που μας ενδιαφέρει δηλαδή...

Δημοσίευση σχολίου