Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Πρύτανης Πατρών: Δεν θα επιτρέψω ν’ αλλάξει όνομα το Πανεπιστήμιο…

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013



Ημερομηνία:3/2/2013
Συγγραφέας: Φοιτητική Ενημέρωση

Εντύπωση προκαλεί η επιμονή του Πρύτανη του Γιώργου Παναγιωτάκη να αρνείται το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος του Πανεπιστημίου Πατρών σε Πανεπιστήμιο Πατρών – Δυτικής Ελλάδος.
Σε δημοσίευμα του patrastimes.gr  ο Πρύτανης Γιώργος Παναγιωτάκης στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του Γ. Γεωργόπουλου «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα», αναφερόμενος στα όσα επιφέρει και σε επίπεδο ονομασίας το σχέδιο «Αθηνά» τόνισε πως η ανάδραση δεν είναι μόνο για λόγους σημειολογίας αλλά ουσίας καθώς χρειάστηκαν δεκαετίες προκειμένου με τον τίτλο Πανεπιστήμιο Πατρών , το ίδρυμα της Πάτρας να περάσει τα σύνορα της Ελληνικής Επικράτεια και να γίνει γνωστό παγκοσμίως.
«Όσο είμαι εγώ πρύτανης δεν θα επιτρέψω  το Πανεπιστήμιο της Πάτρας ν’ αλλάξει όνομα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτάκης. Και κάπως έτσι βάζει εμπόδια στην πρόθεση του υπουργείου να μετονομάσει το ίδρυμα. Μια μετονομασία στην πραγματικότητα για λόγους… σημειολογίας.
ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε ο κ.Παναγιωτάκης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου