Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Υπό κατάληψη το Τ.Ε.Ι. Καστοριάς.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013Ημερομηνία:14|2|2013
Συγγραφέας: sxedioathina.blogspot.gr

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς στις 06/02/2013 με θέμα το προσχέδιο του νόμου “Αθηνά” και τις επιπτώσεις του στο ακαδημαϊκό μέλλον των τμημάτων του Παραρτήματος μας.
Έπειτα από απόφαση του σώματος Γενικής Συνέλευσης του Παραρτήματος, το ΤΕΙ Καστοριάς τελεί υπό κατάληψη από σήμερα 07/02/2013 μέχρι νεοτέρας.

Τα Αιτήματά μας είναι τα εξής: 

1) Αιτούμαστε την παραμονή του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην πόλη της Καστοριάς.
2) Αιτούμαστε να μείνει ως έχει η ταυτότητα, το γνωστικό αντικείμενο και η ανταγωνιστικότητα του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας λόγο του εξειδικευμένου αντικείμενου που παρέχει.
3) Αιτούμαστε να μη χαθεί η μοναδικότητα , η ταυτότητα, και η ανταγωνιστικότητα του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, λόγο του εξειδικευμένου του αντικειμένου.

Στόχος μας δεν είναι να γίνουν επιπόλαιες μεταρρυθμίσεις, που εξυπηρετούνε οικονομικά, γεωγραφικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά η προάσπιση και προαγωγή του Ακαδημαϊκού μας επιπέδου και της ποιότητας σπουδών μας.

Οι μεταρρυθμίσεις έχουν βασικό σκοπό την αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι την υποβάθμισή της. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.


Με Εκτίμηση η Συντονιστική Επιτροπή της Κατάληψης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου