Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ η Διαμαντοπουλου οσοι χρωστουν απο 5 μαθηματα & Πανω δεν μπορουν να δωσουν ΤΩΡΑ εξετασεις!!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011


Σε μία κίνηση που αντιβαίνει στο Σύνταγμα και ανάβει ξανά τα αίματα στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης προχώρησε η Άννα Διαμαντοπούλου.
Παραβιάζοντας «ετσιθελικά» το αυτοδιοίκητο των ιδρυμάτων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει (!) στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας να πραγματοποιήσουν εξετάσεις  φοιτητών που χρωστούν περισσότερα από 5 μαθήματα(μιλανε φυσικα για τους επι πτυχιω φοιτητες οι οποιοι περιμεναν να δωσουν σε ειδικη εξεταστικη για να παρουν το πτυχιο) ώστε με τον τρόπο αυτό να τιμωρήσει όλους εκείνους προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα στις καταλήψεις των Σχολών τους.
Μάλιστα, η παρέμβαση αυτή ήρθε σε μία περίοδο που το κύμα των καταλήψεων βρίσκονταν σε ύφεση καθώς συνολικά μόλις 79 Τμήματα συνεχίζουν να είναι κλειστά και δεν αποκλείεται πλέον να αναζωπυρώσει τη φωτιά με χειρότερες διαστάσεις.
Ο Πρύτανης πάντως του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ρέμελης, κάτι τέτοιο «παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα με την έκδοση κανονιστικών πράξεων από όργανα που δεν διαθέτουν την προς τούτο εξουσιοδότηση» ενώ δεν επισημαίνεται πουθενά ακόμα και στο νέο νόμο πλαίσιο που ψηφίστηκε τον Αύγουστο.

σχολιο μας: Εμεις ενα εχουμε να πουμε οτι αυτος ο νομος εμας θα τρελανει...στο Τελος θα τα διοικει ο Πρωθυπουργος με οτι αυτο συνεπαγεται....Θα αντιδράσει καμια φοιτητικη παραταξη;; Η πινουν καφε;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου