Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Ασφαλίτικες μέθοδοι από την πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ;

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ημερομηνία: 25/10/2012
Συγγραφέας: Φοιτητική Ενημέρωση

77.jpeg
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από τις πρυτανικές αρχές και κατηγορούν Πρύτανη και Αντιπρύτανη για μεθόδους που ταιριάζουν περισσότερο σε αστυνομικούς της ασφάλειας και σίγουρα όχι σε πανεπιστημιακούς.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του σωματείου:
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής στάσης εργασίας, που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων, ως μέτρο αντίθεσης στις εκλογές ανάδειξης Συμβουλίου Διοίκησης
του Πανεπιστημίου μας, ο Πρύτανης και ο Αντιπρύτανης Προσωπικού, ζήτησαν πιεστικά, να καταγραφεί άμεσα η συμμετοχή των υπαλλήλων σ’ αυτήν, πριν καν
τη λήξη της προγραμματισμένης της διάρκειας.

Η προσπάθεια εκφοβισμού και ο έλεγχος της συμμετοχής του διοικητικού προσωπικού στη στάση εργασίας, απαξιώνει και καταργεί στην πράξη τους διοικητικά αρμόδιους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, καταγγέλλει την ανωτέρω συμπεριφορά της Διοίκησης, η οποία φέρει σαφή χαρακτηριστικά αστυνόμευσης και διαταράσσει την ομαλή συνεργασία της με το διοικητικό προσωπικό.  Το καλό κλίμα συνεργασίας, δεν ορίζεται από τη συμμετοχή των υπαλλήλων σε τελετές και εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά από την καθημερινή συμπεριφορά και τις εργασιακές συνθήκες που διαμορφώνουν οι εκάστοτε Πρυτανικές Αρχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου