Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Το σχέδιο συγχώνευσης ΠΑΜΑΚ και ΑΠΘ!!!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ημερομήνια: 10/12/2012
Συγγραφέας: Φοιτητική Ενημέρωση 

Το πράσινο φως έχει δοθεί στις διοικήσεις των ΑΕΙ που ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις για την συγχώνευση Σχολών και τμημάτων αλλά και την μείωση παραρτημάτων, σύμφωνα με οδηγία του υπουργού παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά».Το φώς έρχεται η πρόταση του ΑΠΘ.η πρώτη προσπάθεια θα γίνει κλείνοντας τα παραρτήματα του και συγχωνεύοντας τις Σχολές τους με αυτές στην Θεσσαλονίκη. Για παράδειγμα, το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας από την Βέροια θα ενσωματωθεί στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Σερρών) θα συγχωνευτεί με την αντίστοιχη σχολή στην Θεσσαλονίκη.
Όσο αφορά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, έχουμε μετακινήσεις φοιτητών και καθηγητών από τα παρατήματα στο πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη. Τα τμήματα Διοίκησης Τεχνολογίας (Νάουσα) και Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών (Έδεσσα) θα μετεγκατασταθούν σε κτίρια του πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρξει κατάργηση κάποιου τμήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου