Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: 3ήμερη αποχή και στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012



Συμμετέχουμε στην 4ήμερη αποχή από τα εκπαιδευτικά μας καθήκοντα, μαζί με τον ΕΣΕΠ ΤΕΙ Πειραιά, από την Δευτέρα 10/9 έως και την Πέμπτη 13/9 αντιστεκόμενοι στις νέες μειώσεις μισθών, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη βάναυσες περικοπές που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια.
Αντιστεκόμαστε στις νέες μειώσεις των μισθών μας, που έρχονται μαζί με αυτές των «ειδικών μισθολογίων», στην εργασιακή επισφάλεια και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Ως εκπαιδευτικοί έχουμε χρέος να δώσουμε μήνυμα αλληλεγγύης, να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μαζί με όσους επιθυμούν να ματαιώσουν το έγκλημα που συντελείται εναντίον του ελληνικού λαού. Ακόμα και όσοι ήλπιζαν ότι θα γλυτώσουν από τις βίαιες «μεταρρυθμίσεις», ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δε θα μείνει ανέπαφος. Τώρα πρέπει να ενωθούμε με τους φοιτητές του ΤΕΙ, τους εργαζόμενους, για να αντισταθούμε μαζί στην διάλυση από ό,τι έχει απομείνει στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Αποτελεί χρέος μας προς τους φοιτητές και την κοινωνία να σταθούμε αλληλέγγυοι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου