Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας την Τρίτη στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας!

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012Το  Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  συνήλθε σήμερα εκτάκτως, ημέρα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, για να συζητήσει και αποφασίσει για τα τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:
  • Μείωση των πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες, σίτιση και στέγαση
  • « Κούρεμα» (PSI) των αποθεματικών των ΑΕΙ
  • Μείωση  αποδοχών  εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού
  • Μείωση θέσεων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Η συνεχής υποβάθμιση της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με περικοπές σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εξοπλισμό, στις λειτουργικές δαπάνες των ιδρυμάτων καθώς και τις αποδοχές των εκπαιδευτικών οδηγεί στην απόφαση του Συμβουλίου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα παραπάνω αποφάσισε  την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος για την  Τρίτη 11/09/2012.

Η  αναπλήρωση των εξετάσεων των μαθημάτων της Τρίτης 11/09/2012 θα γίνει στο τέλος της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται οι σπουδαστές να ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες των  τμημάτων τους στο ΤΕΙ on line http://www.teikoz.gr/  και από τις γραμματείες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου