Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Απεργία και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων την Τρίτη!

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012


Το ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, σε μία περίοδο που πάμε από το κακό στο χειρότερο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη με αιτήματα: 
Καμία μείωση στις αποδοχές μας και σταδιακή επιστροφή των μέχρι τώρα περικοπών. Ούτε σκέψη για περικοπές στις συντάξεις και στο εφάπαξ.
Να αυξηθεί άμεσα η χρηματοδότηση των ΑΕΙ για την αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών λειτουργίας τους. Να καλύψει το κράτος άμεσα όλες τις απώλειες από το "κούρεμα" των ταμειακών υπολοίπων των ΑΕΙ, των ασφαλιστικών ταμείων και των νοσοκομείων.
Να μην εφαρμοστούν οι νόμοι- πλαίσιο 4009/11 και 4076/12.
Να παρθούν πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν πάρει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τα νέα επαχθή που  προετοιμάζει η παρούσα κυβέρνηση.
Το ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί σε συμπαράσταση τους συλλόγους φοιτητών και εργαζομένων και όλο το Γιαννιώτικο λαό. 

Τέλος, το ΔΣ καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση για αποτίμηση της κατάστασης και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη στις 1 μμ, στην Αίθουσα λόγου και τέχνης. 


Ιωάννινα, 6 Σεπτεμβρίου 2012 

Από το 

Διοικητικό Συμβούλιο 
του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ 

** Όσοι φοιτητές την ημέρα εκείνη δίνουν μαθήματα καλό είναι να επικοινωνήσουν η με τον καθηγητή τους η την γραμματεία τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου