Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Στον αέρα η λειτουργία του Τμήματος Διατροφής στην Λήμνο!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012



Στον αέρα η έναρξη του ακαδημαϊκού έτους στο τμήμα Επιστήμης τροφίμων και Διατροφής στην Λήμνο..Ο λόγος είναι η μη υπογραφή πρόσληψης συμβασιούχων καθηγητών (Π.Δ. 407/80) αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τμήμα μένει μόνο με 5 μόνιμους καθηγητές που αδυνατούν να προσφέρουν στους φοιτητές το σύνολο των μαθημάτων!
 Ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής(μιλώντας στην εφημερίδα τα Νέα της Λέσβου) εξέφρασε την ανησυχία του για τα προβλήματα λειτουργίας του τμήματος στη Λήμνο αναφέροντας: «Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λειτουργεί εύρυθμα το τμήμα. Μέχρι και δωρεάν μεταφορά έχουμε εξασφαλίσει για τους διδάσκοντες. Εντούτοις, το Υπουργείο φαίνεται ότι αγνοεί τη μεγάλη επιτυχία και τις διακρίσεις που σημειώνουν σε επιστημονικό επίπεδο ακόμα και προπτυχιακοί φοιτητές μας. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την Πρυτανική Αρχή για να βρούμε λύση».
Η κυρία Τίνα Ζορμπαλά πρόεδρος του συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου τόνισε ότι χάνονται 200-250 μαθήματα σε όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΔΕΝ μπορεί αυτό να μείνει έτσι τόνισε!

Να πούμε οτι ο σύλλογος ΔΕΠ καλεί για πολλοστή φορά τον άφαντο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου που ασκεί διοίκηση από την Αθήνα!!! Να καλέσει άμεσα την σύγκλητο και να αποφασίσει αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου,εαν δεν υπογραφούν συμβάσεις συμβασιούχων καθηγητών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου