Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ τους φοιτητές η ΔΑΠ Κοινωνιολογίας Μυτιλήνης!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αρνείται και τα στοιχειώδη η δήθεν υπεύθυνη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η όποια δεχόμενοι φυσικά εντολές απο Συγγρού προσπαθεί να καταστείλει το φοιτητικό κίνημα..ΠΑΡΑΚΑΤΩ το σημερίνο συμβαν στο όποιο πρωταγωνιστεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνιολογίας (Μυτιλήνη) ..
σήμερα είχε κανονιστεί συνάντηση ,στις 19.00, του φοιτητή εκπρόσωπο στην ΕΠΣ(επιτροπή προγράμματος σπουδών) και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ένα μέλος από κάθε παράταξη/σχήμα του ΔΣ για την συγγραφή κειμένου που θα απαιτούσε λύση άμεση από τους υπεύθυνους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές σχετικά με την μη δυνατότητα δήλωσης μαθημάτων εξ αιτίας του διωγμού των συμβασιούχων καθηγητών 407,σύμφωνα με απόφαση ΔΣ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μία ώρα πριν την συνάντηση ενημερώνει πως δεν μπορεί να παραβρεθεί και ενημερώνει πως το αναβάλει για την επ'αύριο. Στις 19.20 πετυχαίνουμε τον εκπρόσωπο στην ΕΠΣ και μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να πίνει καφέ αραχτός και light.


Το κείμενο τελικά γράφτηκε μετά από πιέσεις και κάτω από περίεργες συνθήκες γιατί το μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που εμφανίστηκε δεν είχε κλειδιά για τα γραφεία του συλλόγου,ο πρόεδρος και η γραμματέας του ΔΣ δεν απαντούσαν στα τηλ και άλλα όμορφα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου