Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΓΙΑΤΙ δεν έχει επέμβει εισαγγελέας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου;;

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» και το άρθρο της Ανθής Παζιάνου,(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου καταχράζονται ευρωπαϊκά κονδύλια, απολαμβάνοντας παχυλές αμοιβές, σε μια περίοδο προβλημάτων λειτουργίας και λιτότητας του ιδρύματος. Τα για ευρωπαϊκά προγράμματα που δίνονται στο Πανεπιστήμιο προορίζονται για έρευνα, θερινά σχολεία, εξ' αποστάσεως διδασκαλία και μεταπτυχιακά. Αντί αυτού, τα στελέχη που διαχειρίζονται τα οικονομικά του ιδρύματος παρουσιάζουν εικονικές υποτροφίες, προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και συμβάσεις έργου μιας και ο ελεγκτικός μηχανισμός απουσιάζει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ποσά που καταχράζονται τα υψηλόβαθμα στελέχη ανέρχονται σε 40,000€ από κάθε ευρωπαϊκό κονδύλιο καθώς και άσκοπες δαπάνες από τον Πανεπιστημιακό προϋπολογισμό. Τέλος, η στάση του Πρύτανη επιβεβαιώνει το δημοσίευμα, αφού έκλεισε το τηλέφωνο στην δημοσιογράφο χωρίς να πάρει θέση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχει επέμβει εισαγγελέας για ένα τόσο σοβαρό θέμα;; Αφού ακόμα και ο πρύτανης αρνείται να απαντήσει σε δημοσιογράφους;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου