Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!! Η ΠΟΣΔΕΠ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ Σ.Ι

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ
Επειδή η χώρα βρίσκεται στη σοβαρότερη και βαθύτερη κρίση από δεκαετίες, το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και οι Λειτουργοί του οφείλουν να υπερβούν το συντομότερο δυνατόν την εσωστρεφή περιδίνηση την οποία βιώνουν την παρούσα δεκαετία και τη θεσμική διάλυση της τελευταίας περιόδου.
Οι εκλογικές διαδικασίες για τα Συμβούλια Ιδρύματος πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν αναδεικνύοντας ως Συμβούλους τα πλέον δημιουργικά ακαδημαϊκά στελέχη του κάθε Ιδρύματος. Η θετική αυτή εξέλιξη θα αποτελέσει το πρώτο καθοριστικό βήμα σε μια πορεία συνολικής αναβάθμισης του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες τους και τις συναδέλφους μας να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες σε όλα τα Ιδρύματα. Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή θα ενισχύσει τα νέα Συμβούλια Ιδρύματος στην προσπάθεια αναβάθμισης των Πανεπιστημίων μας. Καλούμε επιπλέον όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με την στάση τους να διασφαλίσουν την ομαλή και άψογη διεξαγωγή των εκλογών. Ακρότητες και αντιδημοκρατικές πράξεις, όπως αυτές που βιώσαμε την περασμένη Άνοιξη- θα πλήξουν το κύρος του Δημόσιου Πανεπιστημίου δίδοντας έτσι ισχυρότατο άλλοθι στους επικριτές του και γενικότερα στέλνοντας πολύ αρνητικά μηνύματα στη νέα γενιά και τη έντονα χειμαζόμενη αυτή την εποχή ελληνική οικογένεια.
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Μ. Σταυρακάκης
Καθηγητής Ε.Μ.Π. Η Γραμματέας
Ευγενία Μπουρνόβα
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου