Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Καταγγέλουμε το ΔΣ κοινωνιολογίας το οποίο στοχοποίησε ονομαστικά συμφοιτητή μας!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ...
Καταγγέλουμε το ΔΣ κοινωνιολογίας το οποίο στοσχοποίησε ονομαστικά συμφοιτητή μας επειδή έγραψε σε τοίχο πανεπιστημίου το αντιφασιστικό σύνθημα :μπάτσοι tv νεοναζί, όλοι δουλεύουνε μαζί. Πίσω απο αυτήν την καταγγελία δεν κρύβεται άλλος απο την γνωστή παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Είναι καταφανές ότι τέτοιες ενέργειες έχουν ως στόχο να τρομοκρατήσουν τη μαχόμενη για τα δικαιώματα της νεολαία αλλά και να επιβάλλουν ένα γενικευμένο κλίμα φόβου στις σχολές. Ένα κλίμα φόβου που θα προλειάνει με τον καλύτερο τρόπο την «αστυνομοκρατία» στα πανεπιστήμια. Οι  συνεχιστές της «ιδέας» του Καλαμπόκα, των μπράβων,και της δυσωδίας της Δεξιάς ούτε μας τρομάζουν, ούτε μας καταστέλλουν! Οι μαζικοί αγώνες του κινήματος ενάντια σε μια πολιτική που μόνο αυτοί υπερασπίζονται και δικαιώνουν (με αυτούς τους απροκάλυπτους τρόπους) θα τους ξεπεράσουν και θα τους στείλουν στο περιθώριο του φοιτητικού κινήματος όπως βρέθηκαν άλλωστε τόσες φορές, όταν το κίνημα προχώρησε ενωτικά και νικηφόρα. 
Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται και δεν καταστέλλεται από αυτές τις πρακτκές. Το φοιτητικό κίνημα, περιφρουρημένο οργανωτικά και πολιτκά, θα αποτελέσει πυροδότη αγωνιστικών διεργασιών για όλη την κοινωνία και σε σύνδεση με το εργατικό και ευρύτερο λαϊκό κίνημα θα συμβάλλει στην ανατροπή του νόμου Αρβανιτόπουλου - Διαμαντοπούλου και την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και των πολιτκών τους εκφραστών.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ!

Τμήμα Περιβάλλοντος Μυτιλήνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου