Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Σε κατάληψη της Νομικής ΑΠΘ προχώρησαν οι εργολαβικοί

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012


auth.jpg
Την κατάληψη της Νομικής του ΑΠΘ αποφάσισαν για σήμερα οι εργολαβικοί υπάλληλοι.
Υπενθυμίζεται πως οι τελευταίοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και τρεις εβδομάδες, διαμαρτυρόμενοι για τον επισφαλή χαρακτήρα της εργασίας τους. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους κάθε μέρα προχωρούν στην κατάληψη ενός διαφορετικού τμήματος. Σήμερα, έβαλαν «λουκέτο» στο κτίριο ΝΟΠΕ, με αποτέλεσμα να ανασταλούν μέχρι νεωτέρας όλα τα σημερινά μαθήματα αλλά και η Γενική Συνέλευση Τμήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του τμήματος Νομικής, κ. Μπιτζιλέκης φαίρεται να επιθυμούσε να περάσει ψήφισμα ώστε να πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα στη Νομική την Πέμπτη και την Παρασκευή παρά τις αντίθετες αποφάσεις της Συγκλήτου.
Τέλος, σημειώνεται πως παρά τη σημερινή κατάληψη του τμήματος της Νομικής, κανονικά πάντως θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα και το βράδυ οι δραστηριότητες της κινηματογραφικής ομάδας (6μμ στο χώρο του Συλλόγου) και του ομίλου νομικού και πολιτικού προβληματισμού.
Πηγή: nomikithess.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου