Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Η ΔΑΠ στοχοποιεί αντιφασίστα φοιτητή στο τμήμα κοινωνιολογίας Μυτιλήνης!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σε μία άκρως φασιστική κίνηση προχώρησε η ΔΑΠ Κοινωνιολογίας Μυτιλήνης, η όποια έχοντας τον έλεγχο του Δ.Σ.του φοιτητικού Σύλλογου έβγαλε ανακοίνωση με την οποία στοχοποιεί φοιτητή-αντιφασίστα επειδή τόλμησε να γράψει ένα σύνθημα σε τοίχο του Πανεπιστημίου.. Η ΔΑΠ λοιπόν σας υπέρ-ήρωας  της αισθητικής του Πανεπιστήμιου Αιγαίου εφαρμόζοντας πολιτικές χαφιεδισμού έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση..Το όνομα του στοχοποιημένου φοιτητή είναι σβησμένο για ευνόητους λόγους όχι όμως και τα ονόματα του Δ.Σ. που υπογράφουν..!

Λυπητερό είναι το γεγονός ότι  ο σύλλογος ονομάζεται ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ αν ζούσε σίγουρα θα διαφωνούσε με την κίνηση αυτή, Αλλά σε μία κοινωνία που οι νέοι είναι ανιστόρητοι και πολιτικά υποκινούμενα ζόμπι τα οποία γλείφουν για μια θεσούλα δεν μπορείς να περιμένεις πολλά!
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι μία παράταξη υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση στο χώρο των Πανεπιστήμιων, κρατώντας συνεχώς παθητική στάση σε δίκαια αιτήματα των φοιτητών..Για την ΔΑΠ αγώνας είναι το fb και τα πάρτυ!!

Aν η ΔΑΠ θέλει το Πανεπιστήμιο να είναι καθαρό ας ξεκολλήσει και εκείνη τις αφίσες τις οποίες έχει κολλήσει σε κάθε γωνιά του Πανεπιστημίου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου