Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

ΤΕΙ Αθήνας: Κατάληψη των Διοικητικών Υπηρεσιών από 8 έως 12/10

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΙ Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03/10/12 με θέμα τις κινητοποιήσεις του συλλόγου μας
ενόψη την ψήφισης των σκληρότερων μέτρων που έχουν αποφασιστεί έως τώρα ύψους 14,5δις και με δεδομένο ότι είναι συνέχεια επαχθών μέτρων που λειτουργούν σωρευτικά μέχρι σήμερα, μετά από διαλογική συζήτηση και σύνθεση των προτάσεων , αποφάσισε:
1. Από 8 έως 12/10 κλείνουμε τις διοικητικές υπηρεσίες και κατά τη διάρκεια του ωραρίου μας πραγματοποιούμε κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις με όλους τους φορείς της εκπ/κής κοινότητας, καθηγητές (που βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις), Ε.Τ.Π και φοιτητές, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συντονισμός όλων μας με τους αγώνες των άλλων συνδικάτων και της κοινωνίας σε ένα μεγάλο, μαζικό, μακρύ και ανυποχώρητο αγώνα που θα δώσουμε μέχρι την νίκη για να αποτραπεί η κατάθεση και η ψήφιση του πακέτου μέτρων 14,5 δις.
2. Ενεργοποιείται η Επιτροπή Αγώνα που είχε συσταθεί από προηγούμενες κινητοποιήσεις μας και μαζί με το ΔΣ αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό πολύμορφων αγωνιστικών δράσεων, πρόσκληση συνδικαλιστών κ.λ.π κατά τη διάρκεια της κινητοποίησής μας.
3. Συμμετέχουμε στην ανοιχτή συζήτηση εκπαιδευτικών, ΕΤΠ, διοικητικών και φοιτητών που διοργανώνει ο σύλλογος των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 8/10 στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο Πληροφορικής.
4. Θα φτιαχτεί ένα ενημερωτικό έντυπο για να ενημερωθούν φοιτητές, γονείς & εργαζόμενοι για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα από την υποχρηματοδότηση, το PSI και τους νόμους 4009/11 και 4076 /12.
5. Συμμετέχουμε στα απογευματινά συλλαλητήρια στο Σύνταγμα καθώς και σε όλες τις κινητοποιήσεις γειτονιών, λαϊκών συνελεύσεων, συνδικάτων, δήμου κ.λ.π.
6. Την Παρασκευή 12/10 πραγματοποιούμε νέα Έκτακτη Γ. Συνέλευση στις 10 π.μ. στο αμφιθέατρο Πληροφορικής:
Α) Για να καθορίσουμε τη στάση μας απέναντι στην υλοποίηση των νόμων 4009/11 & 4076/12 στη βάση της απόφασης της ΟΔΠΤΕ για τη μη εφαρμογή τους.
Β) Καθορισμός νέου προγράμματος δράσης του συλλόγου μας για τη μη ψήφιση του πακέτου μέτρων των 14,5 δις.
Καλούμε όλους τους συλλόγους εργαζομένων, φοιτητών, τους φορείς και τη διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας σε συμπόρευση για την υπεράσπιση της Δημοκρατικής Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας , των κοινωνικών αγαθών και εργασιακών δικαιωμάτων μας που οδηγούνται σε πορεία ολοκληρωτικής καταστροφής. Δεν ζούμε ιστορικές στιγμές, τις ιστορικές στιγμές τις δημιουργούμε με την αντίστασή μας στο μεγαλύτερο κοινωνικό πισωγύρισμα, που θα έχει συμβεί μετά τον πόλεμο σε επίπεδο κοινωνίας.
Τέλος ανοχής, Τέλος Αντοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου